About

Met een passie voor sporten in de natuur, en meer bepaald voor het windsurfen, kwamen mosselen af en toe op mijn menu. Ik at ze steeds met een sausje om de smaak goed te krijgen.

Tot ik Nique Verschuure, een mosselkweker uit het Zeeuwse Yerseke leerde kennen. Aan boord van de mosselkotter van de familie Verschuure proefde ik voor het eerst mosselen zoals ze horen te zijn: vers, vol en met een heerlijke zilte smaak. Wat een ontdekking!

Het was zo een gigantisch smaakverschil dat een extra sausje niet meer nodig was. 

De verse zilte mosselen van de familie Verschuure stonden vanaf dan veelvuldig op onze menukaart.

Mosselen en oesters echt van Nederlandse bodem. 

We besloten om deze oesters en mosselen te promoten bij het publiek dat deze delicatessen verdient. En we leveren nu ook verse kreeft.

En Mossel Apero bereidt en serveert ze met plezier voor U. Overtuig Uzelf.

Met een glaasje champagne, cava of wijn, meer moet dat niet zijn!


SMAKELIJK !